Kontakt

Foto: Sean Creagh/Ambition Films

Kontakt os på husakoriddk@gmail.com. Vi glæder os til at synge for jer!

Det koster 10.000 kr. at hyre os til et arrangement, og hvis I ønsker at opleve os med nationaldragter på, koster det 2000 kr. ekstra. For pengene får I en unik, rørende og stemningsfuld oplevelse, et stort, smilende kor, smukke sange og en udtryksfuld og talentfuld dirigent.

Vi synger gerne til koncerter i kirker, forsamlingshuse og kulturhuse. Vi passer perfekt til nordiske events og kulturarrangementer, fx koruger, kirkefestivaler, kulturnat, nordiske temaaftener, Sankt Hans-bål, receptioner og meget, meget mere.

Vi øver i Det Færøske Hus, Vesterbrogade 17 A, 1620 København V.

Foto: Sean Creagh/Ambition Films

6 Replies to “Kontakt

 1. Hej Elinborg
  Tak for beskeden 🙂
  Vi har desværre ikke indspillet nogen cd med færøsk julemusik, men det kan være, vi lægger nogle mp3-lydfiler ud på denne side på et tidspunkt 🙂
  Med venlig hilsen
  Johanna fra Húsakórið

 2. Hey 🙂 Taka tit ímóti nýggjum limum, sum nú er?? Eg eri áhuga í at koma til upptøkuroynd um tað er 🙂 Elski at syngja og tónleik, og helst føroyskan fólkatónleik 🙂 Hopi at tit umhugsa tad.

  Vinarliga Lóa

  1. Hey Lóa
   Takk fyri boðini! Vit byrja at syngja aftur 25/8, vit venja hvørt týskvøld kl 19:00, og tú ert meira enn vælkomin at vera við 🙂 Tað er ongin upptøkuroynd, men kórleiðarin plagar at taka tey nýggju inn til “innplaseringsroynd”, tá tey hava sungið við nakrar ferðir, fyri at finna út av, hvørja rødd tey syngja best.
   Vónandi síggjast vit í august, og gott summar 🙂
   Jóhanna
   Húsakórið

  1. Kære Trine
   1000 tak for linket til den smukke og rørende hymne og interviewet med Kim Leine! Det var en kæmpe oplevelse at være med til at synge den nordiske hymne Nordika i DRs koncertsal, og vi er meget glade for, at vi fik muligheden.
   Med venlig hilsen
   Johanna fra Húsakórið

Leave a Reply